Kadın futbolculardan, eksi 8 derecede gol şov

Ardahan’ı Türkiye Bayanlar 2. Ligi'nde temsil eden Karagöl Gençlikspor Bayan Futbol Takımı, Hakkâri Gücüspor'a 13-0...

Ardahan’ı Türkiye Bayanlar 2. Ligi'nde temsil eden Karagöl Gençlikspor Bayan Futbol Takımı, Hakkâri Gücüspor'a 13-0 mağlup oldu.
Ardahanlı futbolseverler, erkeklerden umudu kesince bayanlara destek için Ardahan Şehir Stadı'nı doldurdu. Karla kaplı sahada oynanan maçta, zaman zaman zor anlar yaşayan bayanlar, erkeklere taş çıkarttı. Kaygan olan zeminde kayan ve ayakta durmakta zorlanan bayan futbolcuların, eksi 8 derecede üşüdükleri gözlendi. Kıran kırana oynanan karşılaşmayı Hakkâri Gücüspor 13 - 0 kazanmayı başardı.
Ardahan’da bir ilki başaran ve ilk bayan futbol takımını kurarak Ardahan’ı 2. ligde temsil edilmesine katkı sunan Karagöl Gençlikspor Kulüp Başkanı Özkan Akpınar, “Bizler kıt kanat imkânlarla Ardahan’ın ilk bayan futbol takımını kurduk. Bayan futbolcularımızın tüm resmi işlemleri başta olmak üzere lisanslarını da tamamladık. Ardahan'ın adını duyurmak istiyoruz. Oyuncularımıza güveniyoruz. Amacımız ikinci ligde başarı gösterip birinci lige çıkmaktır, ilk maçımızı Hakkâri Gücü Spor ile yaptık. Bayan takımı olarak büyük zorluk çekiyoruz, bu konuda kamuoyundan ciddi destek bekliyoruz.” dedi.
İlk maça çıkmanın heyecanını yaşayan Ardahan Karagöl Gençliksporlu bayan futbolcular, maddi ve manevi desteğe şiddetle ihtiyaç duyduklarını belirterek, destek istedi. Bayan futbolcular, yıllarca erkekler kategorisinde başarı gösteremeyen Ardahan amatör takımlarına güzel bir örnek olacaklarını, başarılı olmak için çok çalışacaklarını sözünü verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz