Kadın Girişimciler İlk Genel Kurulu’nu Yaptı

Kayseri Ticaret Odası (KTO) sekretaryalığında yürütülen Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu’nun yeni yönetimi ilk Genel Kurulu’nu...

Kayseri Ticaret Odası (KTO) sekretaryalığında yürütülen Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu’nun yeni yönetimi ilk Genel Kurulu’nu yaptı.

KTO toplantı salonunda düzenlenen Genel Kurul öncesi bir açıklama yapan Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sema Karaoğlu, “Bugün burada il genel kurulumuzu yapmak üzere toplandık. Daha ziyade birbirimizle hasret giderme ve bilgilendirme toplantısı şeklinde geçecek” diye konuştu.

Karaoğlu konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Seçimden sonra ilk genel kurulumuzda arkadaşlarımızla tanışacağız. Şu ana kadar yaptığımız etkinlikler hakkında bilgi vereceğiz. Bundan sonraki projelerimiz hakkında bilgi vereceğiz. Artık bir ekip olarak, tüm kurul bundan sonra neler yapabiliriz. Bugün komisyonlarımızın alt yapısını hazırlayacağız.”

Reklam
Reklam

Kurulda, Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu’nun 3 aylık faaliyetlerinin görüşüldü. Toplantıda, geçmiş iki dönem kurul yöneticilerine de plaket takdim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: