Kadın hırsızları güvenlik kamerası yakalattı

Kırıkkale'de bir evden 5 bin lira değerinde ziynet eşyası çalan 2 kadın hırsız, polisin düzenlediği...

Kırıkkale'de bir evden 5 bin lira değerinde ziynet eşyası çalan 2 kadın hırsız, polisin düzenlediği bir operasyonla suçüstü yakalandı.
Etiler Mahallesi'nde meydana gelen olayda, D.B. ve T.Z. isimli iki kadın bir eve girerek, ev sahibinin sakladığı yaklaşık 5 bin lira değerindeki ziynet eşyalarını bularak olay yerinden uzaklaştı. Hırsızlık ihbarının yapılması üzerine harekete geçen Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Güvenlik kamerasına takılan hırsızlar, çaldıkları altınları satamadan yakalandı. Gözaltına alınan zanlılar, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz