Kadın Meclisi Altın Kadınları Arıyor

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, ‘en iyi iş kadını, en iyi farklı meslek ve...

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, ‘en iyi iş kadını, en iyi farklı meslek ve en iyi sanatçı’ kategorilerinde yılın altın kadınlarını arıyor.

Kadın Meclisi Yürütme Kurulu adına önceki dönem meclis başkanlarından Ayşe Gökşin ve beraberindeki kadınlar, konsey binasında toplantı yaparak altın kadın yarışması hakkında bilgi verdi. Gökşin, Denizli’deki kadınların sesini duyurmak adına 8 Mart’ta yapılacak olan Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında yarışmayı düzenlediklerini belirtti.

Gökşin, “En iyi iş kadını, en iyi farklı meslek ve en iyi sanatçı kadın olmak üzere 3 kategoride düzenlediğimiz Altın Kadın yarışmasının bu yıl 10’uncusunu gerçekleştireceğiz. Adaylar, Kadın Meclisi’nin oluşturduğu jüri tarafından değerlendirilecek. Ardından 2013’ün Altın Kadınları belirlenecek. Başvurular, bizzat adayların kendisi ya da çevresinde bu üç kategoriye örnek temsil edecek şekilde öne çıkan kadınlarımızı, başkaları da aday gösterilebilecek” dedi. Gökşin, tüm kadınları yarışmaya katılmaya davet etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: