Kadın Meclisi’nden Çgc’ye Ziyaret

Adana Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Akça, “Adana’da 2013 yılı Kadın Meclisi’nin...

Adana Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Akça, “Adana’da 2013 yılı Kadın Meclisi’nin yılı olacak; bütün kadın örgütlerini kadın meclisi çatısı altında hareket etmeye çağıracak” dedi

Adana Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Akça ve yürütme kurulu üyeleri Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni (ÇGC) ziyaret etti.

Akça, ziyarette yaptığı konuşmasında, 2012 Aralık sonuna kadar olan programlarını hazırladıklarını belirterek, “Adana’da 2013 yılı Kadın Meclisi’nin yılı olacak. Ben değil, biz diyen anlayışla elele, bütün kadın örgütlerini kadın meclisi çatısı altında hareket etmeye çağıracak. Ortak eylem ve projelerle kadının Adana’da tek ses olmasını sağlayacağız” dedi.

Reklam
Reklam

İlk olarak Kadın Meclisi’nin alt çalışma gruplarını oluşturacaklarını anlatan Akça, şunları kaydetti:

“Bu gruplarda bütün siyasi partilere mensup AK Parti’li, CHP’li, MHP’li, DP’li, BDP’li kadın alanında çalışan sivil toplum örgütlerinin üyeleri, KESK, Enerji-Sen gibi sendikaların kadınları elele proje oluşturacak ve ortak eylemlerle de tek ses olacağız. Şiddet, sağlık, eğitim, istihdam, kentsel çevre, kültür-sanat, turizm, tarih çalışma gruplarında bireysel temsiliyetle çalışacaklar.”

ÇGC Başkanı Esendemir de Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin yapacağı çalışmalara her türlü desteği vereceklerini bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: