Kadın Muhtar, Kadınlar Günü'nü Karanfil Dağıtarak Kutladı

Samsun İlkadım ilçesi Ulugazi Mahallesi Muhtarı Filiz Kavalcı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mahallesindeki...

Samsun İlkadım ilçesi Ulugazi Mahallesi Muhtarı Filiz Kavalcı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mahallesindeki kadın esnafa karanfil dağıttı.

Samsun'da 14 yıldır Ulugazi Mahallesi'nde muhtarlık yapan Filiz Kavalcı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadın esnafları ziyaret etti. Mahallesindeki kadın esnafa ve vatandaşlara karanfil dağıtan Filiz Kavalcı, "Gelişen dünyamızda kadınların toplum hayatındaki önemi gün geçtikçe daha da anlaşılmaktadır. Kalkınmış ve gelişmiş bir toplum olma ideali kadınlarımız olmadan mümkün değildir. Dolayısıyla kadının olmadığı ya da ihmal edildiği toplumların sağlıklı olması ve gelişme göstermesi düşünülemez." dedi.

Reklam
Reklam

Kadınların her koşulda baş tacı edilmeleri ve hak ettikleri saygının gösterilmesi gerektiğini belirten Filiz Kavalcı, "Dünyada ne varsa her şey kadının eseridir. Bu vesile ile yaşamımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız, sevgi ve şefkat kaynağımız değerli kadınlarımızın, Dünya Kadınlar Günü'nü kutlar, saygılar sunarım." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: