Kadın Polis Turnuvanın Tek Kadın Voleybolcusu

Şarköy Kaymakamlığı tarafından düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvasına 10 takım katıldı. Daha çok erkeklerin yer...

Şarköy Kaymakamlığı tarafından düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvasına 10 takım katıldı. Daha çok erkeklerin yer aldığı turnuvanın tek kadın voleybolcusu Polis Memuru Esra Akin, Emniyetspor’un galibiyetlerinde büyük rol oynayarak, Türk Polis Teşkilatının 168.yıldönümünde finale çıkmasını sağladı.

Şarköy Kaymakamlığı’nın düzenlediği turnuvaya, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Şarköy Belediyesi, lise ve ilk-ortaokullar ile diğer kurumlardan olmak üzere 10 takım, yedeklerle birlikte 110 voleybolcu katıldı.

Reklam
Reklam

Şarköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından oluşturulan takımda yer alan, Pasaport Şube Personeli Polis Memuru Esra Akin, eşleştikleri takımlara kadar iyi mücadele ederek galibiyetle ayrılan takımının en başarılı sporcusu oldu. Polis Memuru Esra Akin, etkili smaçları ile takımına büyük katkı yaparak finale çıkmasını sağladı.

Şarköy Belediyesi ile yaptıkları son karşılaşmayı 3-1 geçen Emniyetspor’un başarılı oyuncusu Esra Akin’i takım ve mesai arkadaşları dışında, Emniyet Amiri eşi Ferhat Akin ile oğlu da kutladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: