Kadın Polisin Katil Zanlısı Adliyeye Sevk Edildi

Beykoz'da, polis memuresi Esra Adile Seyfi’yi (23) sokak ortasında silahla öldürdükten sonra gözaltına alınan Akgül...

Beykoz'da, polis memuresi Esra Adile Seyfi’yi (23) sokak ortasında silahla öldürdükten sonra gözaltına alınan Akgül Semih A.’nın (33) polisteki işlemleri tamamlandı. Susma hakkını kullanarak ifade vermeyen Akgül Semih A., adliyeye sevk edildi.

Polis Memuresi Esra Adile Seyfi, Paşabahçe Çiftehavuzlar Caddesi Su Ürünleri otobüs durağında beklerken, yanına yaklaşan bir kişi tarafından tabanca ile vurulmuştu. Seyfi'nin olay yerinde hayatını kaybettiği olayda, yoldan geçen Asiye Yayla da yaralanmıştı. Yaya olarak kaçan Akgül Semih A., bir polisin kovalamacısı sonucu kısa sürede yakalandı. İncelemelerde zanlının, öldürülen Esra Adile Seyfi ile bir dönem birlikte olan eski erkek arkadaşı olduğu anlaşıldı.

Reklam
Reklam

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne getirilen zanlı, susma hakkını kullanarak ifade vermedi. İşlemleri tamamlanan Akgül Semih A., Beykoz Adliyesi’ne sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: