Kadın Ve Çocukların İzlediği Maçta Taraftarlara Ceza

PTT 1. Lig'de geçen hafta sadece kadın ve çocukların izlediği Adana Demirspor-1461 Trabzon maçında, 2...

PTT 1. Lig'de geçen hafta sadece kadın ve çocukların izlediği Adana Demirspor-1461 Trabzon maçında, 2 taraftara kötü ve çirkin tezahürat, 1 taraftar hakkında da sahaya yabancı cisim atmaktan adli işlem yapıldığı bildirildi.

Adana Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, 17 Kasım Cumartesi günü 5 Ocak Stadı'nda oynanan ve ev sahibi takımın cezası nedeniyle sadece kadın ve çocukların izlediği Adana Demirspor - 1461 Trabzon maçı sonrası polis ekipleri, maçta kaydedilen kamera kayıtlarını inceledi. Yapılan inceleme sonrası 2 taraftara rakip takım oyuncularına ve hakeme karşı kötü ve çirkin tezahürat yapmaktan, 1 kişi hakkında da sahaya yabancı cisim atmaktan 6222 sayılı Sporda Şiddetin ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun çerçevesinde adli işlem yapıldı.

Reklam
Reklam

Bu arada, 4 Kasım 2012 tarihinde oynanan Adana Demirspor - Ankaragücü maçının kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu 1 taraftara da rakip takım oyuncularına ve hakeme karşı kötü ve çirkin tezahürat yapmaktan işlem yapıldığı kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: