Kadın Voleybolcular Belçika'yı ezdi geçti...

Yıldız Bayan Voleybol Milli Takımı, Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'na (EYOF) fırtına gibi başladı. İlk maçında...

Yıldız Bayan Voleybol Milli Takımı, Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'na (EYOF) fırtına gibi başladı. İlk maçında Belçika ile karşılaşan bayan voleybolcular, salondan 3-0 galip ayrıldı.
Arsin Spor Salonu'nda taraftarın da desteğini arkasına alan Ay-yıldızlı milliler maçta baştan sona üstün bir performans sergiledi. Kısa bir süre önce Avrupa şampiyonu olan voleybolcular, Belçika'yı 71 dakika süren maçta 25-14, 25-20 ve 25-11'lik setlerle 3-0 mağlup etti.
Bayan voleybolcular, karşılaşmanın ardından sevinçlerini salona gelen taraftarlarla paylaştı.

Reklam
Reklam

ÜLKEMİZDE ALTIN İSTİYORUZ
Yıldız Bayan Voleybol Milli Takımı Antrenörü Şahin Çatma, Belçika karşısında çok iyi bir oyun sergilediklerini belirterek, "İyi başlamak çok önemliydi. Biz de bunu başardık. Önümüzde zorlu sınavlar var. Takımımız çok hazır bir görüntü çizdi. Önümüzde Polonya ve Slovakya maçları var. Polonya'ya daha önce kaybetmiştik. İlk önce onları yenmek istiyoruz. Şampiyonayı maç maç değerlendiriyoruz. Rakiplerimizi teker teker geçip ülkemizde altın madalyayı kazanmak istiyoruz." dedi.
Bayan voleybolcular, grubundaki ikinci maçında yarın Polonya ile karşılaşacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz