Kadın yankesicinin el çabukluğu güvenlik kamerasına yansıdı

<span>Sakarya</span>’da bir kadının çantasını açıp içinden cüzdanının çalınması saniye saniye görüntülendi. Bir eliyle elbise bakar...

Sakarya’da bir kadının çantasını açıp içinden cüzdanının çalınması saniye saniye görüntülendi. Bir eliyle elbise bakar gibi yapan, diğer eliyle hırsızlığı gerçekleştiren 50 yaşındaki kadın yankesicinin el çabukluğu gözlerden kaçmadı.

Sakarya’da bir giyim mağazasında alışveriş yapan bir kadının dalgınlığından faydalanan yankesiciler 5 -6 saniyede çantasını açıp, içindeki cüzdanı alarak kaçtı. İşyerinin güvenlik kamerası görüntülerinden hırsızlığı yaptığı belirlenen 50 yaşındaki Gönül G. ile akrabası 23 yaşındaki Banu Ö. gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Semerciler Mahallesi Dar Sokak'ta bulunan bir mağazanın önünde bulunan askılıklarda elbiselere bakan ve adı açıklanmayan bir kadın, yankesicilerin kurbanı oldu. İşyeri güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde yankesici kadın önce elbise bakan kadını kısa bir süre inceledikten sonra yanından ayrılıyor. Yeniden kadının yanına gelen yankesici bir eli ile elbiseye bakar gibi yaparken, diğer eli ile de kadının çantasının fermuarını kısa sürede açıyor ve içinden cüzdanını alarak sakince uzaklaşıyor.

Yankesicinin kurbanı olan kadının polise başvurması üzerine görüntülerden hırsızlığı yaptığı belirlenen ve poliste 35 suç kaydı olan Gönül G. ile 75 suç kaydı bulunan akrabası Banu Ö. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz