Kadın Yunuslar Suçluların Korkulu Rüyası Oldu

Yunus ekiplerinde görev yapan kadın polisler, suçluların korkulu rüyası oldu. Erkek meslektaşları ile gece gündüz...

Yunus ekiplerinde görev yapan kadın polisler, suçluların korkulu rüyası oldu. Erkek meslektaşları ile gece gündüz demeden görev yapan bayan polisler, en son yaptıkları çalışmada 6 kilo esrar yakaladı. Olayda biri kadın biri erkek 2 kişi gözaltına alındı.

Yunus ekiplerinde erkek meslektaşları ile gece gündüz demeden görev yapan kadın polisler, suçluların korkulu rüyası oldu. İstanbul’un gözde mekanlarının bulunduğu Beyoğlu ilçesinde görev yapan kadın polisler, elinde çanta bulunan bir bayandan şüphelenerek takibe aldı. Sakızağacı Caddesi üzerinde bir erkek şahısla bir araya gelen şüpheli kadın, kadın yunuslardan kaçamadı.

Reklam
Reklam

Gözaltına alınan M.C’nin yanında bulunan çantadan 6 kilo esrar çıktı. M.C(23) yanında bulunan B.D(22) ile birlikte gözaltına alındı. Taksim Polis Merkezi’ne teslim edilen zanlılar, işlemlerinin ardından Adliye’ye sevk edildi. Sokaklarda zor koşullarda görev yapan bayan polisler ise tekrar motorsikletlerine binerek yine görev yerleri olan sokaklarda döndü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: