Kadına şiddet kamerada!

Gebze'de genç bir kadın, sokak ortasında sevgilisi olduğu sanılan bir adam tarafından dövüldü

Kocaeli’nin Gebze İlçesi’nde, genç bir kadına sokak ortasında sevgilisi olduğu sanılan bir adam tarafından sokak ortasında uygulanan şiddet, Mobese kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Genç kadının tüm feryatlarına rağmen çevreden geçenlerin olaya duyarsız kalması da dikkat çekti.

Olay dün saat 22.00 sıralarında Gebze ilçe merkezinde meydana geldi. Mobese kameralarına yansıyan olayda, 25 yaşlarında bir genç, sevgilisi olduğu sanılan aynı yaşlardaki kadını, yaya kaldırımında tartaklamaya başladı. Kolundan tutarak sürüklemeye çalıştığı kadının zaman zaman başını yol kenarındaki duvar ve ilan panolarına vuran genç adam, daha sonra çevredekilerin şaşkın bakışları arasında genç kadını çekiştirerek uzaklaştırdı. Kadının çığlıklar atıp kurtulma çabalarına ise çevredekilerin tepkisiz kalması ise dikkat çekti. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Reklam
Reklam

DHA

Kadına şiddet kamerada! | www.mynet.com/video

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: