"Kadına Şiddete Hayır, Sevgi Ve Hoşgörüye Evet" Sergisi

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin kadına yönelik şiddete dikkat çekmek amacıyla gerçekleştireceği "Kadına Şiddete Hayır, Sevgi ve Hoşgörüye Evet" konulu Ulusal Afiş,

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin kadına yönelik şiddete dikkat çekmek amacıyla gerçekleştireceği "Kadına Şiddete Hayır, Sevgi ve Hoşgörüye Evet" konulu Ulusal Afiş, Fotoğraf ve Kısa Film Yarışması'nın sergisi açıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Konya'daki Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte yürüttüğü "Kadına Şiddete Hayır, Sevgi ve Hoşgörüye Evet" konulu Ulusal Afiş, Fotoğraf ve Kısa Film Yarışması Sergisi sonunda bir ödül töreni düzenlenecek ve dereceye girenlere ödülleri takdim edilecek. Ayrıca, yarışmada dereceye giren eserler sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Reklam
Reklam

M1 Merkez Konya AVM Müdürü Nuri Şener, gazetecilere yaptığı açıklamada, yönetim olarak daima Konyalılar'ın destekleyeceği, toplumsal katkı sağlayan sosyal içerikli projelere de destek vermenin onurunu yaşadıklarını ifade etti.

Sergi, 17 Şubat gününe kadar devam edecek.

Muhabir: Muhammed Boztepe

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: