Kadına Şiddete Karşı Yoga

Yaşam Akademisi Shivani Yoga Center İşletmecisi Yeşim Duman, Türkiye'de son günlerde gündemden düşmeyen kadına karşı...

Yaşam Akademisi Shivani Yoga Center İşletmecisi Yeşim Duman, Türkiye'de son günlerde gündemden düşmeyen kadına karşı şiddete çözüm için plajda yoga seansları düzenledi.

İki öğrencisi ile Alanya Belediyesi arkasında bulunan Galip Dere Plajı'na gelen Yeşim Duman, yoga dersine başladı. Çeşitli egzersiz hareketleri yapan Duman ve öğrencileri çevredeki vatandaşlardan ilgi gördü. Yeşim Duman, ders sonrası yaptığı açıklamada, "Alanya'da çok güzel bir aktivasyon başlattık. Özellikle bedensel, zihinsel ve ruhsal sağlığı ve gelişim konusuna önem veren tüm halkımızı, hava şartları müsait olduğu sürece bu plaja bekliyoruz. Burada doğa aktivastonları yapacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Amaçlarının ruh ve beden sağlığını korumak ve son günlerde Türkiye'nin gündeminde olan kadına şiddet konusuna dikkat çekmek olduğunu kaydeden Duman, şöyle konuştu: "Kadına şiddete son demek için sinirli eşlerin artık streslerini eşlerinin üzerinde değil doğada yoga yaparak atmalarını tavsiye ediyoruz." Amaçlarının rahat bir yaşam sunmanın yanı sıra kilo vermek ve sigarayı bırakmak isteyen insanlara doğru nefes almayı öğretmek oldunu belirten Duman, "Herkesi cumartesi ve pazar günleri saat 14:00 de plaja bekliyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: