Kadına şiddette Alo 183'e yapılan arama ihbar kabul ediliyor

AK Parti Manavgat Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Senirli Ünal, kadına şiddette Alo 183'e yapılan aramaların,...

AK Parti Manavgat Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Senirli Ünal, kadına şiddette Alo 183'e yapılan aramaların, ihbar kabul edildiğini söyledi.
Kadına şiddette mücadelede ve sorunların çözümünde toplumsal güç birliğinin şart olduğunu belirten Ünal, şiddet unsurunun fazla olduğu bir ailede en fazla çocukların etkilendiğini kaydetti.
Kadına yönelik her türlü şiddeti kınadıklarını belirten Ünal, Alo 183 Aile, Kadın, Çocuk, Özürlü ve Sosyal Hizmet Danışma Hattı'na yapılan her çağrının ihbar kabul edilip polise bildirildiğini kaydetti.
Şiddete maruz kalan kadınların Alo 183 hattını aramaları halinde yetkililerin çağrıyı alır almaz hızlı bir şekilde yardımcı olduklarının altını çizen Ünal, kadın sorunlarına karşı köklü çözümün eğitimden geçtiğini ifade etti.
Ünal, "Kadına yönelik her türlü şiddeti kınıyoruz. Bizleri dünyaya getiren annelerimiz dünyanın en kutsal varlığıdır. Parti olarak kadın sorunlarına karşı her zaman duyarlıyız. Olmaya da devam edeceğiz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz