"Kadına Yönelik Aile İçi Şiddet" Konulu Seminer

Mardin Halk Sağlığı Müdürlüğü'nce "Kadına Yönelik Aile İçi Şiddet" konulu seminer düzenlendi.

Mardin Halk Sağlığı Müdürlüğü'nce "Kadına Yönelik Aile İçi Şiddet" konulu seminer düzenlendi.

Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen seminerde konuşan İl Halk Sağlığı Müdürü Nureddin Özdener, kadına yönelik şiddetin önüne geçmeyi istediklerini, bunun da birlik ve beraberlikten geçtiğini söyledi.

Özdener, kadına şiddete son verilmesini arzu ettiklerini, bu kapsamda ailede başlayarak bütün dünyada barış istediklerini ifade ederek, "Bugün burada uzmanlarımız, şiddete neden başvurulur, şiddetin psikolojik ve fiziksel zararları, nedenleri ve şiddet sonunda şiddete uğrayanın hukuki hakları ile ilgili sunum yapacak. Şiddetin her türlüsüne 'hayır' diyoruz. Kadına yönelik şiddetin sona ermesi konusunda da birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var" dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından uzman doktorlar Duygu Akbaş Öncel ve Adem Özden ile avukat Zerrin Tekin tarafından sunum yapıldı.

Muhabir: İbrahim Sincar / Sema Kaplan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: