Kadınlar 2. Futbol Ligi -Elazığ Hedefspor, futbolcu seçmesi yapacak

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 2. Futbol Ligi Güneydoğu Anadolu Grubu'nda mücadele eden Elazığ Hedefspor, kadrosuna yeni oyuncular katmak için seçme

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 2. Futbol Ligi Güneydoğu Anadolu Grubu'nda mücadele eden Elazığ Hedefspor, kadrosuna yeni oyuncular katmak için seçme düzenleyecek.

Elazığ Hedefspor'un teknik direktörü Fatih Ahmet Çakar, yaptığı yazılı açıklamada, Elazığ'ı en iyi şekilde temsil etmek için büyük gayretler içinde bulunduklarını belirterek, amaçlarının hem şehrin tanıtımını yapmak hem de gençlere sporu sevdirerek bir yerlere gelmelerini sağlamak olduğunu kaydetti.

Bunu ilk sezonda belli bir oranda başardıklarını ancak istedikleri seviyeye gelemediklerini aktaran Çakar, şunları ifade etti:

Reklam
Reklam

"Bundan dolayı 12 ile 20 yaş arası futbol meraklısı bayan gençlerimiz için bir seçme yapıp hem takımımıza hem de şehrimizin tanıtımını en iyi şekilde yapmak istiyoruz. Elazığ'dan bir futbolcu bile olsa milli takıma göndermek bizleri gururlandıracaktır. Seçmelere katılmak isteyen bayanların, kulüp bürosuna uğramaları gerekiyor. Futbolcu seçmelerini ise Nisan ayı sonunda yapmayı planlıyoruz."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: