Kadınlar Avrupa Ligi

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar Avrupa Ligi 2. Tur ikinci maçında Çek Cumhuriyeti'nden ZVVZ USK...

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar Avrupa Ligi 2. Tur ikinci maçında Çek Cumhuriyeti'nden ZVVZ USK Prague ile karşı karşıya geldi. Sport Hall Folimanka'daki mücadeleyi 63-78 kazanan sarı-kırmızılılar seride durumu 2-0'a getirip Avrupa Ligi'nde Sekizli Final'e kalma başarısı gösterdi.

Alba Torrens’in 20 sayı ile galibiyette başrol oynadığı galibiyette Sancho Lyttle da 14 sayı-10 ribaundla double-double yaparak Galatasaray’ı 18-24 Mart tarihleri arasında Ekatinburg’da yapılacak olan Kadınlar Euroleague Final Eight’ine taşıdı.

Reklam
Reklam

Mücadeleye 6-0’lık seriyle başlayan Galatasaray, çeyreğin kalan bölümünde rakibinde Kia Vaughn’ın sayılarına engel olamayınca Prag temsilcisi skor üstünlüğünü eline aldı. İlk çeyreği 19-17’lik üstünlükle tamamlarken ikinci periyotta Alba Torrens ile kontrolü yeniden eline alan sarı-kırmızılılar, soyunma odasına 27-30 önde girdi. Mücadelenin üçüncü çeyreğinde kontrolü elinde tutan Galatasaray, final periyoduna 44-49’luk üstünlükle girerken son çeyrekte de farkı iyice açarak mücadeleden 63-78 galip ayrıldı ve adını Kadınlar Euroleague Final Eight’ine yazdırdı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz