Kadınlar Basketbol 1. Lig

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi takımlarından Ceyhan Belediyesi'nin antrenörü Atilla Keskin, Mersin Büyükşehir Belediyesi maçı...

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi takımlarından Ceyhan Belediyesi'nin antrenörü Atilla Keskin, Mersin Büyükşehir Belediyesi maçı öncesinde yaptığı açıklamada ligdeki her takımın iyi olduğunu ve her maçın da zor kazanılacağını söyledi.

Ceyhan Belediye’nin, geçen hafta oynanan Canik Belediye maçıyla birlikte 3 hafta kendi saha ve seyircisi önünde maçlarını oynayacağına dikkat çeken Keskin, “Kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız üç maçımızı da alıp ligdeki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz. Bu hafta oynayacağımız Mersin Büyükşehir Belediyesi karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlanıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Mersin Büyükşehir Belediye karşılaşmasının denk kuvvetler şeklinde geçeceğini belirten Keskin, “Her zaman söyledim yine söylüyorum. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi her yıl üzerine koyarak gelişiyor. Takımların hepsi bir birinden güçlü ve hepsi bir birini yenebilecek güçte. Önümüzde zorlu Mersin maçı var. Sahamızda galip gelmek istiyoruz. Takımımızı havaya sokan taraftarlarımızı da yine yanımızda görmek istiyoruz. Maçı kazanıp yolumuza devam etmeyi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Ceyhan Belediye İkinci Kaptanı Hülya Özkan ise, takımda uyum probleminin olmamasının ve yabancı oyuncuların da takımı sahiplenmesinin başarıya büyük katkı koyduğunu belirterek, “Takımın ahenginin çok iyi olması bizlere başarıyı getiriyor. Canik maçında da oyundan kapmayarak maçı almasını bildik. Önümüzde Mersin maçı var. Bu karşılaşmayı da kazanıp galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Sezon öncesinden hedeflemiş olduğumuz Spor Toto Türkiye Kupası’na katılma başarısı gösterdik. ligi ilk sekizde bitirip play-offlar’da kendimize daha iyi bir yer bulmak için çalışıyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan Ceyhanlı sporseverlere ve taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Amerikalı oyuncusu Carolyn Swords ise iyi bir takıma geldiği için mutlu olduğunu belirterek, “Herkes takımın başarısı için büyük özveri ile çalışıyor. Takımda uyum problemi yok. Türkiye Ligini daha önceki yıllardan biliyorum. Çok çekişmeli geçen bir lig. Bu yıl da öyle olacak. Biz takım olarak iyi oynadığımız zaman alamayacağımız maç yok. Önümüzde Mersin Büyükşehir Belediyesi karşılaşması var. Bu maçı kazanıp galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz.” Dedi.

Ceyhan Belediye Cumartesi günü saat 14.00’da Ceyhan Spor Salonunda Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni konuk edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: