Kadınlar Basketbol 1. Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Tarsus Belediyespor 2 yerli oyuncu ile daha anlaşma sağladı.Tarsus...

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Tarsus Belediyespor 2 yerli oyuncu ile daha anlaşma sağladı.

Tarsus Belediyespor Kulübü Genel Menajeri Melahat Aydın, çok iyi bir takım oluşturmak için çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi. Aydın, "Tarsus Belediye Spor Kulübü olarak yerli sporcu olarak transferde geçen sezon Mersin Büyükşehir Belediye Spor’da görev yapan tecrübeli oyun kurucu 1982 doğumlu Deniz Boz ve Homend Antakya Belediyesi’nde başarılı bir sezon geçiren 1985 doğumlu Seda Tabakçı ile anlaşma sağlamış bulunmaktayız. Deniz geçen sezon 21 maçta 14.28 dakika,2.5 sayı,1.3 asist ortamalarıyla oynadı. Seda ise geçen sezon forma giydiği 22 maçta, 12.38 dakika 3.1 sayı ve 2.4 ribaunt ortalaması ile oynadı" dedi.

Reklam
Reklam

Aydın, Fenerbahçe ve Galatasaray Medical Park’ın yanısıra gelecek yıl Avrupa’nın bir numaralı kupasında mücadele edeceklerini, FIBA Kadınlar Euroleague organizasyonunda başarılı olmayı hedeflediklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: