Kadınlar Basketbol 1. Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Botaşspor’un yeni transferleri Saynur Tozlu ve Dilek Ünüvar...

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Botaşspor’un yeni transferleri Saynur Tozlu ve Dilek Ünüvar Adana’ya geldi.

Özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçen Saynur ve Dilek daha sonra Ceyhan Botaş kampına katıldılar.

Botaşspor’un, Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde çok önemli bir misyonu olduğunu söyleyen Saynur Tozlu, ”Önemli bir takıma geldik. Botaşspor’da hedefim başarılı olmak. Takım arkadaşlarımla birlikte bunu gerçekleştireceğimize inanıyorum” dedi.

Dilek Ünüvar da yıllarca Botaşspor’a karşı forma giydiğini ve yeni sezonda Botaşspor’da oynayacağını dile getirerek, Botaşspor’un başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı. Botaşspor’un Avrupa’da ilk final oynayan Türk takımı olduğunu, 2 Türkiye Ligi, 2 Türkiye Kupası ve 2 kez de Cumhurbaşkanlığı kupası kazandığını anımsatan Ünüvar, ”Yeni sezonda Kırmızı-Beyazlı forma ile başarılı olacağıma inanıyorum” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: