Kadınlar Basketbol 1. Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, galibiyet serisine devam ediyor.Geçtiğimiz hafta...

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, galibiyet serisine devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta sonu evinde Kayseri KASKİ'yi 76-65 yenen Mersin Büyükşehir Belediyesi, bu sonuçla beraber ligde son 11 maçtan 11 galibiyet çıkarmış oldu. Ligde 20 maçta 15 galibiyet, 5 mağlubiyet alan Mersin ekibi, 35 puanla 4. sırada yer alıyor. Bu hafta sonu evinde Edremit Belediye ile karşılaşacak olan Güney ekibi, bu maçı da kazanıp galibiyet serisine devam etmek istiyor.

Son oynanan Kayseri KASKİ ile bu hafta sonu oynayacakları Edremit Belediye maçlarıyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mehmet Özcan, Kayseri KASKİ maçının kendileri açısından zorlu geçtiğini ifade ederek, "Rakip beklediğimiz gibi maça çok iyi başladı. Kadrosunun derinliği ve oyuncuların isteği ile çok sert bir maç oldu. Ancak takımımız dar rotasyona rağmen bu sertliğe karşılık vererek ilk yarıyı önde kapattı. İkinci yarıda oyuncularımız ekstra performans göstererek ve akıllı oynayarak, oyun temposunu ayarlayıp maçı kazanmasını bildiler. Böyle önemli bir maçtan galip geldiğimiz için mutluyuz. Oyuncularımı ve teknik heyeti kutluyorum. Ama şu bir gerçek. Kayseri KASKİ ligin en iyi takımlarından biri konumunda. Bu maçta bunu ortaya koydular. Onlara da diğer maçlarda başarılar diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Bu hafta sonu evlerinde oynayacakları Edremit Belediye maçı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Özcan, "Edremit Belediye düşme potasında olan bir takım olmasına rağmen gerek yabancı oyuncuları, gerekse yerli oyuncuları ile sıralamadaki bu yerini hak etmediğini düşünüyorum. Çünkü iyi bir kadroları var ve her takımı yenebilecek güçteler. Bu yüzden bu maçta bizim açımızdan zorlu geçecek. Ama bu maçtada oyuncularımız gerekli mücadeleyi sahaya yansıtarak maçtan galip ayrılmasını bilecektir diye düşünüyorum. Ligde 11'de 11 yaptık. Bu serinin lig sonuna kadar sürmesini istiyoruz. Ancak taraftar desteğine ihtiyacımız var. Bugüne kadar hep bize destek olan Mersinli taraftarları bu maça da bekliyoruz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: