Kadınlar Basketbol 1. Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde, Canik Belediye karşısında alınan galibiyetin...

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde, Canik Belediye karşısında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Dün evinde Canik Belediye'yi 87-61 yenen Mersin Büyükşehir Belediyesi, bu sonuçla beraber ligde son 16 maçtan 16 galibiyet çıkarmış oldu. Ayrıca, bu sonuçla birlikte Mersin ekibi, maç fazlası ligde liderliğe yükseldi. Önümüzdeki hafta sonu ligdeki son maçında evinde İstanbul Üniversitesi B.G.D. ile karşılaşacak olan Güney ekibi, bu maçı da kazanıp galibiyet serisine devam etmenin planlarını yapıyor.

Reklam
Reklam

Dün oynanan Canik Belediye ile önümüzdeki hafta sonu oynayacakları İstanbul Üniversitesi B.G.D. maçlarıyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mehmet Özcan, Canik Belediye maçını kazandıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, "Takımımız üst üste aldığı 15 maçın öz güveni ile maça mutlak galibiyet parolası ile başladı. Seyircimizin de yoğun desteği ile birlikte takımımız öne geçti. İkinci periyotta yaptığı sert savunma ile 20 sayılık farkla ilk yarıyı önde kapattı. İkinci yarı bunun verdiği rahatlıkla ve rotasyona sokulan genç oyuncularımızın göstermiş olduğu performansla birlikte rahat bir galibiyet aldık. Bu üst üste kazandığımız 16. galibiyet. Bu galibiyeti alan oyuncularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum. Ayrıca maç boyunca bize destek veren seyircilerimize de teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Önümüzdeki hafta sonu evlerinde oynayacakları İstanbul Üniversitesi B.G.D. maçıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Özcan, "İstanbul Üniversitesi B.G.D. ile ligin son maçını oynayacağız. İstanbul Üniversitesi B.G.D. kadrosuna yaptığı 2 yabancı değişiklikten sonra çok iyi bir ivme yakalayarak son 7 maçını kazandı ve ligde de şu anda 6. sırada bulunmaktalar. Play-off'da ki konumumuzu belirleneceği maç, bu maç olarak gözükmektedir. Bu sebeple bu maça çok iyi hazırlanıp yükseliş içerisinde bulunan rakibimizi yenmek için elimizden geleni yapacağız. Bu maçta da taraftarımızın desteklerini bekliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: