Kadınlar Basketbol 1. Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi takımlarından Ceyhan Belediyesi, Belarus milli takım oyuncusu Aliaksandra Tarasava’yı transfer...

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi takımlarından Ceyhan Belediyesi, Belarus milli takım oyuncusu Aliaksandra Tarasava’yı transfer etti.

Geçtiğimiz sezonu VS Praha takımında geçiren 1988 doğumlu ve 1.70 boyundaki Aliaksandra Tarasava, 30 maçta 8.3 sayı, 1.9 asist ve 2.3 ribaund ortalaması ile oynadı. Tarasava, geçtiğimiz Avrupa Şampiyonası’nda Belarus milli takımının formasını da giymişti.

Ceyhan Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Sedat Sözlü, “Teknik ekibimizin raporu doğrultusunda başlattığımız transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu doğrultuda dördüncü yabancı sporcu olarak Aliaksandra Tarasava’yı transfer ettik. Tarasava, oyun yapısı olarak takımımıza çok uygun aynı zamanda genç ve dinamik bir sporcu. Takımımıza katkı yapacağından eminim. Tüm taraftarımıza, camiamıza ve takımımıza hayırlı olsun" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: