Kadınlar Bir Araya Gelerek Sorunlarını Paylaştı

'Ne Olur Tut Ellerimi Eğitim Yardım Kültür Sosyal ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği bir organizasyonla ve...

'Ne Olur Tut Ellerimi Eğitim Yardım Kültür Sosyal ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği bir organizasyonla ve destekleriyle bir araya gelen kadınlar, Kilis'te ilk defa kadın birlikteliğini ve kadın STK'larının dayanışmasını gerçekleştirdi.

Kilis Valisi Yusuf Odabaş'ın eşi Songül Odabaş'ın himaye ve destekleriyle bir araya gelen kadınlar, ilde ilk defa kadın birlikteliğini ve kadın sivil toplum örgütlerinin (STK) dayanışmasını gerçekleştirirken, Emniyet Müdürü Mehmet Akpınar'ın eşi Betül Akpınar, Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut'un eşi Figen Bulut, 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç'in eşi Şerife Güvenç, Kilis milletvekili Fuat Karakuş'un eşi Songül Karakuş, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Songül Kadıoğlu, KABİDER Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Soydinç, Türk Kadınlar Konseyi Kilis Şubesi'nden Emel Ünver ve dernek üyeleri, Gönüllü Anneler Derneği Kilis Şube Başkanı Canan Necioğlu ve dernek üyeleri, YAMADER Yönetim Kurulu Başkanı Naile Leyla Aykanat ve dernek üyeleri, Ne Olur Tut Ellerimi Eğitim Yardım Kültür Sosyal ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gül Seher Sevinç ve derneğin kayıtlı üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Reklam
Reklam

Kadın STK'lar, sorunlarına çözüm aradılar. Songül Odabaş, kadınların her türlü sorununun çözümüne maddi ve manevi her türlü desteği vereceğini belirterek, "Önceden haberdar edilmesi koşulu ile bütün kadın etkinliklerine katılacağım. İlimizdeki kadınların sorunları için çözüm üretmeyi hedefliyoruz. Ne Olur Tut Ellerimi Eğitim Yardım Kültür Sosyalve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gül Seher Sevinç'i yaptığı çalışmalardan dolayı destekliyorum. Her zaman yanlarında ve destekçileri olacağım" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: