Kadınlar Boks Milli Takımı Türkiye'ye döndü

Hollanda’da yapılan Büyük Bayanlar Avrupa Boks Şampiyonası’nda önemli bir başarının altına imza atan Bayan Boks...

Hollanda’da yapılan Büyük Bayanlar Avrupa Boks Şampiyonası’nda önemli bir başarının altına imza atan Bayan Boks Milli Takımı, bugün Ankara’ya geldi.
Türkiye Boks Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hatip Çopur, Disiplin Kurulu Başkanı Yakup Erikel, federasyon personeli ve sporcu yakınlarının karşıladığı milli takımın, elde ettiği başarıdan dolayı mutlu olduğu gözlendi.
Esenboğa Havaalanı’nda kendilerini bekleyen kalabalığı görünce şaşkınlığını gizleyemeyen milli boksörler, çiçeklerle ve bayraklarla karşılandı, sevenleriyle bol bol fotoğraf çektirdi.
Hollanda'nın Rotterdam şehrinde gerçekleştirilen Avrupa şampiyonasında takım halinde Rusya birinci olurken, A Milli Boks Takımı ikincilik koltuğuna oturdu. Ukrayna ise üçüncülükle turnuvayı tamamladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz