Kadınlar EuroCup Türkiye Için Iyi Başlamadı

Kadınlar EuroCup Türkiye için iyi başlamadı. 30 takımın yer aldığı ve Türkiye'den 5 temsilcinin mücadele...

Kadınlar EuroCup Türkiye için iyi başlamadı. 30 takımın yer aldığı ve Türkiye'den 5 temsilcinin mücadele ettiği FIBA Kadınlar EuroCup’ın ilk haftası geride kaldı.

Kupada mücadele eden 5 temsilcimizden sadece Homend Antakya Belediyesi haftayı galibiyetle kapatırken, Botaş, Kayseri Kaski, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve TED Ankara Kolejliler kupaya mağlubiyetle başladılar.

B Grubu’nda yer alan TED Ankara Kolejliler evinde konuk ettiği Fransa takımı Hainaut Basket’e 51-82’lik skorla mağlup oldu ve kupaya mağlubiyetle başladı. Aynı grupta oynanan diğer maçta ise Lotto Young Cats, Olimpija’yı 75-74 mağlup etti.

Reklam
Reklam

Kupadaki mücadelesini C Grubu’nda sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi de evinde ağırladığı bir diğer Fransız takımı olan Tarbes GB’ye 68-80 yenildi. Aynı grubun diğer maçında Spartak Noginsk, Belfius Namur’u 63-43 yendi.

Geçtiğimiz sezon kupada final oynama başarısı gösteren Kayseri KASKİ E Grubu’ndaki ilk maçında Beyaz Rusya temsilcisi Horizont’a deplasmanda 78-73 yenilerek kupaya mağlubiyetle başlamış oldu.

F Grubu’nda yer alan Adana ekibi Botaş ise son şampiyon Dynamo Kursk’a 79-64 yenildi. EuroCup’ın ilk haftasında tek galibiyetimiz ise Homend Antakya Belediyesi’nden geldi. Hatay ekibi evinde ağırladığı İsrail’in Elitzur Ramla takımını 69-63 yenerek H Grubu’ndaki mücadelesine galibiyetle başladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: