KADINLAR GÜNÜNDE BİR YAZARI TANIMAK

Eylem Karabulut Saçan

Bu gün kadınlar günü. Bende sizlere Sakarya’nın yetiştirdiği bir Yazar-Şairi tanıtmak istedim.

Eylem Karabulut Saçan

19 Mayıs 1976 yılında Adapazarı'nda doğdum. Sakarya Ozanlar Lisesinden mezunum. Evliyim, anneyim. Belki klasik bir cümle olacak ama şiirle lise dönemimde ilgilenmeye başladım.

Bu yazarımızın adını birçoğunuz duymamış olabilirsin. Bu onun hatası değil, yayın evinin yeterince bu şairimizi durulmamasındandır.

Eminim ki bundan böyle Eylem Karabulut Saçan adını daha çok duyacaksınız.

- Sevgili Eylem, seni ben Antoloji sitesinde tanıdım. Daha sonra ilimiz olan Sakaryalı olduğunu öğrendim. Sen daha çok okuruna ulaşması gereken, kalemi güçlü olan bir şairsin. Seni neden ekranlarda, radyolarda sık sık dinleyemiyoruz.

Reklam
Reklam

-Güzel sözlerinize çok teşekkür ediyorum Hikmet Metin Amca. İnşallah ileride beni destekleyen bir TV’de ve ya radyo da sık sık sesimin duyar ve şiirlerimi dinlersiniz.

İlk kitabımı, İlk kitabımı ''YAŞAMA DAİR NE VARSA'' 2001 yılında çıkardım. Bu kitabım yeterince duyurulamaması ve Yayın evimin ihmali ve yeterince destek alamadığımdan dır,

Sonrasında şiir yazmaya ara verdim. Ama 2008 yılında çok değerli babam Yüksel Karabulut'un vefatıyla tekrar yazmaya başladım.

Babama yazdığım mektupları, şiirleri derledim toparladım.''ADI BEN OLSUN'' adlı ikinci şiir kitabımı ‘’Göl Yayıcılık’’ adına çıkardım.

Kitabım çıkar çıkmaz önce Göl Yayıncılığın daveti üzerine İstanbul Tüyap Kitap fuarında imza gününe katıldım. İlgiyi alakayı ilk orada tanıdım.

Göl Kitap ve yayıncılık sahibi Mehmet Sabri Kılıç beye buradan sizin vesilenizle teşekkür ediyorum.

Yine aynı şekilde bana desteklerini esirgemeyen ‘’RADYOMEGA’’ yayıncılarından Çiğdem Dündar hanıma da teşekkürlerimi sunuyorum.

- Eylem Sakarya’da da imza günü yaptın. Bende İmza gününde bulundum. Sakarya’da imza günün nasıl geçti.

Reklam
Reklam

Evet, Sakarya’da olan İmza günüm için, Öncelikle ‘’Arka Plan Sanat Tasarım’’ sahibi Altuğ Balcıoğlu’na şükranlarımı sunuyorum.

Bu imza günümde bana büyük destek oldu. Ayrıca Sakarya Yazarlar ve Şairler Derneği başkanı Erdal Dursun ve yönetim kurulu üyelerine, yine CHP İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanlarına A.Fusun Çetin, Sevim Kahvecioğlu ve üyelerini de verdikleri destek için teşekkür ederim.

Bu kitabımın bende ki manevi değeri bu anlamda çok büyüktür. Çünkü babam için yazdığım bir kitaptır bu.

Elbette ki kitabı okuduğunuzda yaşama dair birçok duyguyu da yazmaya çalıştığım bir kitap olduğunu göreceksiniz. Herkesin kendi hayat kesitlerinden birer parça bulabileceğinize inandığım bir kitap oldu.

- Sevgili Eylem, seninle sohbet etmek çok güzel, İnşallah bu kitabında okuyucuların seni tanırlar, şiirleri okur ve dinlerler.

Kadınlar gününde, kadınlarımızın da toplumun her alanında olduğu gibi medeni toplumlarda ki yerini bir yazar ve şair olarak bize gösterdiğin için teşekkür ederim.

Bende böyle anlamlı bir günde, beni düşünerek bana söz hakkı tanıdığınız için teşekkür ediyorum. Hangi kesimden olursa olsun insanların korkusuzca dik durması, inandığı dava uğruna yazması, çizmesi, mücadele etmesini diliyorum ve saygıları sunuyorum.

Reklam
Reklam

Hikmet Metin Çavdar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz