Kadınlar Günü’nde fidanlar Orman İşletmeden

Samsun Bafra Orman İşletme Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bin fidan dağıtıldı.8 Mart’ta uluslararası boyutta kutlanan Dünya Kadınlar Günü’nde İşletme Müdürü Ercüment Sarıca, idari binada görev yapan bayan personelin odalarını tek tek dolaşarak gül ve karanfil verdi.

Samsun Bafra Orman İşletme Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bin fidan dağıtıldı.
8 Mart’ta uluslararası boyutta kutlanan Dünya Kadınlar Günü’nde İşletme Müdürü Ercüment Sarıca, idari binada görev yapan bayan personelin odalarını tek tek dolaşarak gül ve karanfil verdi. Daha sonra Bafra’da özel bir AVM’de İşletme Müdürü Yardımcıları Hediye Yaroğlu, Menderes Özkolay ve personel tarafından alışverişe gelen kadınlara toplam bin adet defne fidanı dağıttı. Alışverişe gelen kadınlarla yakından ilgilenen Orman İşletme personeli, onlarla tek tek görüşüp 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz