Kadınlar Günü’nde İkbal Gürpınar'la Buluştular

Özel Emine Nakıboğlu Koleji Okul Aile Birliği’nin düzenlediği ‘Dünya Kadılar Günü’ programına katılan sunucu İkbal...

Özel Emine Nakıboğlu Koleji Okul Aile Birliği’nin düzenlediği ‘Dünya Kadılar Günü’ programına katılan sunucu İkbal Gürpınar, okuduğu şiirlerle beğeni topladı.

Uğur Plaza Hotel’de gerçekleşen programa Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Vali Erdal Ata’nın eşi Nazan Ata ve çok sayı öğrenci velisi katıldı. Sahneye çıkan İkbal Gürpınar, okuduğu şiirler ve yaşamdan sunduğu anekdotlarla salonu dolduran anneler tarafından uzun süre alkışlandı.

Özel Emine Nakıboğlu Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Serpil Yılmaz, Gürpınar'ı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki bütün güzellikleri karşılıksız veren fedakâr kadınlarımız için düzenlediğimiz programda şiirleriniz, şarkılarınız ve söyleşileriniz bizleri alıp başka bir boyuta götürdü. Size sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Program sonunda Gürpınar’a bir hayranı tarafından içerisinde Gürpınar’ın fotoğrafı olan tablo hediye edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: