Kadınlar Günü'nde Öğretmenler Çalıştayı

Doğanşehir’de Kadınlar Günü nedeniyle Milli Eğitim Müdürlüğünce bayan öğretmenlere yönelik olarak sorun ve sıkıntıların tespit...

Doğanşehir’de Kadınlar Günü nedeniyle Milli Eğitim Müdürlüğünce bayan öğretmenlere yönelik olarak sorun ve sıkıntıların tespit edilmesi amacıyla bir çalıştay gerçekleştirildi.

Bayan öğretmenleri çiçeklerle karşılayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Söylemez, çalıştaya katılan öğretmenlerden özgür bir düşünceyle fikir ve düşüncelerini dile getirmelerini isteyerek, öğretmenlerin çok önemli fonksiyonlar üstlendiğinin unutulmamasını istedi.

Doğanşehir Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda yapılan Kadınlar Günü etkinliğine İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Söylemez ile birlikte kurum yöneticileri ve 8 lise, 20 ortaokul ve 1 anaokulundan 29 bayan öğretmenin katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz