Kadınlar Için Düzenlenen Çanakkale Gezisine 5 Bini Aşkın Başvuru Oldu

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü hediyesi olarak düzenlenen ücretsiz Çanakkale...

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü hediyesi olarak düzenlenen ücretsiz Çanakkale gezisine 5 binden fazla kadın başvurdu.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen Çanakkale gezisi için Cam Piramit’te bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda, Çanakkale’ye gitmeye hak kazanan yaklaşık 2 bin kişi hazır bulundu. 40 yaş üzeri kadınların katılabildiği gezide, daha önce hiç Çanakkale’ye gitmemiş, sosyal ve ekonomik yoksunluk içindeki kadınlara öncelik verildi.

Reklam
Reklam

Yetkililerin verdiği bilgiye göre Rehberler Odası işbirliğiyle gerçekleştirilen geziye, 46 otobüs ile yaklaşık 2 bin kadın katılacak. 13 Mart Çarşamba günü akşam saatlerinde Cam Piramit otoparkından hareket edilecek. 14 Mart Perşembe günü Çanakkale Savaşı’nın izlerini görecek ve şehitlikleri ziyaret edecek kafile, 15 Mart Cuma sabahı Antalya’ya dönecek. Gezi boyunca konvoya ambulans eşlik edecek. Antalya Rehberler Odası’ndan rehberler eşliğinde yapılacak gezide her otobüste bir belediye görevlisi bulunacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: