Kadınlar Sağlıkları İçin Buluştular

Eskişehir Kent Konseyi Kadın Meclisi Çevre ve Sağlık Komisyonu "Kadın ve Sağlık" konulu konferanslar dizisi...

Eskişehir Kent Konseyi Kadın Meclisi Çevre ve Sağlık Komisyonu "Kadın ve Sağlık" konulu konferanslar dizisi başlattı.

Konferansların ilki Büyükşehir Belediyesi Kültür merkezi Ergin Orbey salonunda Prof.Dr. Hikmet Hassa tarafından verildi."Kadında Üreme Dönemi ve Menpoz" konusunun anlatıldığı konferansta katılımcılar sorularıyla bilmedikleri konuları ve yaşadıkları sorunlarının sebeblerini sordukları sorularla öğrenmeye çalıştılar.

Prof. Dr. Hassa her soruya açıklık getirdi ve çözümleri konusunda bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Konferansın sonunda Kadın Meclisi Başkanı Seyhan Yalçın Prof.Dr Hassa'ya teşekkür plaketi verirken, Çevre ve Sağlık Komisyonu Başkanı Sühendan Koparal'da çiçek vererek teşekkür etti.

Başkan Koparal, başlatılan konferanslarda kadınların en önemli ve güncel sorunlarının ele alınacağını, sağlıklarına önem veren kadınların katılımlarını beklediklerini, halka afiş, mesaj, mail, telefon vs. ile ulaşmaya çalıştıklarını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: