Kadınlar sevdiklerinin çok yakınında

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, Sancaktar Mahallesi Kadın Kültür Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi, ŞUTİM’de esnaf ile bir araya geldi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, Sancaktar Mahallesi Kadın Kültür Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi, ŞUTİM’de esnaf ile bir araya geldi.

Kadın Merkezleri sayısında rekor artış.

İlk olarak Sancaktar Mahallesine giden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu’yu Kadın Merkezinde Şanlıurfa Vali Yardımcısı Aylin Kırıcı ve mahalle sakinleri karşıladı. Sancaktar Mahallesi Kadın Kültür Merkezi’nin açılışını gerçekleştiren Milletvekili Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu burada kadınların el emeği göz nuru ile yaptıkları el işlerini ve elbiseleri inceledi. Burada bir açıklama da yapan ve Kadın Kültür Merkezlerinin Şanlıurfa’daki sayısının artmasına vesile olan Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, 2012 yılında Şanlıurfa ilinde bulunan kadın kültür merkezlerinin sayısını 25’den 40’a çıkardıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Sorunların çözümünün parçası olan bir siyasetçiyim.

Yaptığı açıklama da kadınların içinde bulundukları meselelerle yakından ilgilendiğinin de altını çizen Milletvekili Karahan Uslu, kadınların ne hissettiklerini, ne talep ettiklerini bildiğini ve sorunların olduğu kadar çözümlerin de parçası bir siyasetçi olduğuna dikkat çekti.

Kadınlarımız artık sevdiklerinin çok yakınında.

Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde başlatılan proje ile her mahalle de kadınların evlerinden, sevdiklerinden, sorumluluklarından uzaklaşmadan yeni yetenekler, yeni kazanımlar elde edecekleri imkan alanı ve adacıkları oluşturduklarını belirterek ‘Pek çok kadınımız bu sayede iş imkanına kavuşuyor. Kendi üretimlerini tüketiciye sunuyor. Kadın kültür merkezleri hanımlar için sosyalleşme, iş hayatına katılma işlevi görüyor. Çoklu katkılar sunan bu yapının sayılarını çoğaltacağız. Sancaktar Kadın Kültür Merkezi’nde gördüğümüz bu ürünler, kadınların gücünü, kadınlara imkan verilebilirse neler başarabileceklerini ve hayata ne kadar hızlı katkı sunabildiklerinin açık bir göstergesi. Kadının emeğini daha fazla değerlendirebilme adına bu ürünlerin satış ve pazarlamaları yönünde bazı gayretlerim de var. ‘dedi.

Reklam
Reklam

ŞUTİM’de esnafı dinledi.

Kadın Kültür Merkezi açılışının ardından Şanlıurfa Hal Pazarı esnafını da ziyaret eden Milletvekili Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu burada Hal Pazarı Derneği Başkanı Faruk Akbaş’tan bilgi aldı, sorunlarını dinledi. Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya’nın da hazır bulunduğu ziyarette esnafın sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu.

Akbaş ‘Bizi dinleyen ilk milletvekili Karahan’.

Milletvekili Karahan’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Dernek Başkanı Fatih Akbaş ve Yönetim Kurulu üyeleri ‘İlk kez bir Milletvekili bizi ziyaret etti. . Milletvekilimize sorunlarımızı aktardık. Taleplerimizi dinledi. Esnafımızla birebir görüştü. Milletvekilimize duyarlılığından dolayı çok teşekkür ediyoruz’ dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz