Kadınlar Voleybol 2. Ligi

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi B Grubu’nda mücadele eden Adana Gökyüzü, sahasında Halkbank Gazi Üniversitesi’ne...

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi B Grubu’nda mücadele eden Adana Gökyüzü, sahasında Halkbank Gazi Üniversitesi’ne 3-0 mağlup oldu.

Menderes Spor Salonu’ndaki mücadelede sahaya; Maral, Özlem, Selin, Alem, Pınar ve Dilara ilk 6’sı ile çıkan Adana Gökyüzü, sonradan oyuna dahil olan Ceren ve Ayşe ile de rakibi karşısında sayı üretmeye çalıştı. Adana Vali Yardımcısı Halis Arslan’ın da ‘Şeref Tribünü’nden takip ettiği karşılaşmayı, Halit Cerit ve Cenk Kaçamaklı hakem ikilisi yönetti.

İlk sette istediği oyunu ortaya koyamayan Adana Gökyüzü, skor 22-18 iken toparlandı ve ardı ardına bulduğu sayılarla 24-23 öne geçti ve bu seti kazanmaya çok yaklaştı. Ancak hataların kurbanı olan Adana temsilcisi, iki kez uzatmaya taşıdığı seti 27-25 kaybetti. Aynı şansızlığı ikinci sette de yaşayan Adana Gökyüzü, rakibinin direncini kırmakta da zorlandı.

Reklam
Reklam

Sahada iyi mücadele etmesine rağmen, skor üretemeyen Adana Gökyüzü, ikinci seti de 25-16 kaybetti.

Üçüncü sette oyundan iyice kopan Adana Gökyüzü, farkın açılmasını da önleyemeyerek seti 25-14, maçı da 3-0’lık skorla kaybetmiş oldu.

Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Adana Gökyüzü Antrenörü Fehmi Gerdan, iki önemli oyuncunun takımdan ayrılması nedeniyle kadro kurmakta zorlandıklarını ve sistem değişikliğine gittiklerini anlattı. Gerdan, “Buna bir de hakem faktörü eklenince yenilgi de kaçınılmaz oldu. Ancak bunlar mazeret değil. Daha iyi oynayabilirdik ama maddi imkansızlıklar belimizi büküyor. Adeta sahipsiz bırakıldık” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: