Kadınlara Özel Check-up Kampanyası

Özel Medicana Konya Hastanesi, Mart ayı boyunca sürecek kadınlara özel check-Up kampanyası başlattı.8 Mart Dünya...

Özel Medicana Konya Hastanesi, Mart ayı boyunca sürecek kadınlara özel check-Up kampanyası başlattı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, Özel Medicana Konya Hastanesi kadınlara yönelik Mart ayı boyunca devam edecek özel check-up paketleri hazırladı.

Sağlıklı bir yaşam, hastalıkların erken teşhis edilmesi ve düzenli kontrol alışkanlığın sağlanması için Özel Medicana Konya Hastanesi kadınlara özel check-up paketi sunuyor. Mart ayı boyunca sürecek olan kampanya kapmasında, Kadınlar Günü check-up, exclusive kadın check-up, 40 yaş üzeri check-up ve 40 yaş altı check-up hizmeti hazırlandı.

Reklam
Reklam

Bu arada Dünya Kadınlar Gününde hastane tarafından kadın hastalara ve personele çiçek dağıtıldı. Hastane yöneticileri ve çalışanları ayakta ve yatan kadın hastalarına, kadın refakatçilere ve hastaneye tedavi için gelen kadın hasta ve yakınları ile birlikte hastanede çalışan bayan doktorlara ve personele karanfil dağıttı.

Çiçek takdim edilen hasta ve hasta yakınları hastane yöneticilerine teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: