Kadınlara yeni yaşam alanı

Kadınları Yaşatma Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği’nin Beylikdüzü Yakuplu’da kurulan yeni yerinin açılışı yapıldı.

Beylikdüzü Yakuplu’da Hürriyet Caddesi üzerinde açılan Kadınları Yaşatma Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği’nin yeni yeri özellikle kadınlar tarafından büyük ilgi gördü. Beylikdüzü AK Parti İlçe Yönetimi Kadın Kolları’nın da katıldığı açılışta Kadınları Yaşatma Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği’nin Başkanı Meliha Gökçe törene katılan herkese teşekkür ederken, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil de projesi hazır olan Beylikdüzü Kadın Konuk Evi’nin müjdesini verdi.

Açılış kurdelesi Belediye Başkan Yardımcısı Yeşil, AK Parti Beylidüzü Kadın Kolları Başkanı Nehir Salantur ve Kadınları Yaşatma Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Meliha Gökçe ile birlikte kesti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz