Kadınlara Yönelik Ücretsiz Kurs Kayıtları Başladı

Sivas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Hanımlar Kültür Merkezi ile Yenişehir Şubesi’nde hanımlara yönelik...

Sivas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Hanımlar Kültür Merkezi ile Yenişehir Şubesi’nde hanımlara yönelik düzenlenen ücretsiz kursların kayıtlarının başladığı bildirildi.

2012-2013 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Hanımlar Kültür Merkezi’nde kurs kayıtlarına da başlandı. Sivas Belediyesi tarafından Sivaslı ev kadınlarına yönelik çeşitli kursların düzenlendiği, Hanımlar Kültür Merkezleri’ne kurslara ilgi duyan tüm hanımların başvurabileceği belirtildi. Kurs kayıtlarının Eylül ayının son haftasına kadar devam edeceği ifade edildi. Sivas Belediyesi Hanımlar Kültür Merkezi Sorumlusu Mesude Eken, “Sivas Belediyesi Hanımlar Kültür Merkezi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde görev yapan kadınlarımıza sosyal ve ekonomik anlamda destek olan ücretsiz eğitimler, kurslar, seminerler düzenleyen güzel bir merkezdir. Bu merkez içerisinde Sivas’ta hep ilkler.e imza attık. Geçen sene ilk defa Kat sanatı, yöresel bebek kurslarını açtık. Bu sene de ilk defa tel kırma, Bartın işi ve taş bebek kurslarını açacağız” dedi. Branşlar hakkında da bilgi veren Eken, aile eğitimi, Arapça, İngilizce, Osmanlıca, Kur’an-ı Kerim, Almanca, bilgisayar, kuaförlük ve cilt bakımı, el nakışı, ev mefruşatı, takı tasarımı, iğne oyası, şiş örücülüğü, ebru, tezhip, kat’ı sanatı, hazır giyim, resim, ahşap boyama, tel kırma, Bartın İşi, seramik çiçek, taş bebek ve spor, plates, temel makyaj ve masaj kurslarının verileceğini belirtti.

Reklam
Reklam

Hanımlar Kültür Merkezi Resim Kursu Öğretmeni Nardane Yılmaz ise bu yıl bir ilke imza atarak kadınlara ‘Taş Bebek Kursu’ vereceklerini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: