Kadınlardan Kocaman'a Istifa Çağrısı

Spor Toto Süper Lig'de ikincilik şansını aldığı 3 - 1'lik mağlubiyetle değerlendiremeyen Fenerbahçe'de Medicel Park...

Spor Toto Süper Lig'de ikincilik şansını aldığı 3 - 1'lik mağlubiyetle değerlendiremeyen Fenerbahçe'de Medicel Park Antalyaspor maçı sonrasında kadın taraftarlar Aykut Kocaman'ı istifaya çağırdı.

Ligde sahasındaki 47 maçlık yenilmezlik serisinin ardından Medical Park Antalyaspor'a mağlup olan Fenerbahçe'de taraftardan Aykut Kocaman'a istifa çağrısı. Konuk ekibin 80. dakikada attığı 3. golün ardından kadın taraftarlar "Aykut Kocaman istifa" tezahüratı yaptı.

Spor Toto Süper Lig'in 9. hafta mücadelesinde Medical Park Antalyaspor'a 3-1 mağlup olan Fenerbahçe'de taraftardan Aykut Kocaman'a tepki geldi. Antalyaspor'un 80. dakikada Deniz Barış ile attığı 3. golün ardından taraftarlar "Aykut Kocaman istifa" ve "Aykut söyle Alex nerede" diyerek tepki gösterdiler.

Reklam
Reklam

Daha önce ligin 2. haftasında Gaziantepspor maçında da taraftarlar Aykut Kocaman'a tepki göstermiş ve Başkan Aziz Yıldırım, mikrofonu alarak seyirciyi sakinleştirmek için anons yapmıştı. Fenerbahçe taraftarları da bu anonsa alkışlarla karşılık vererek protestodan vazgeçmişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: