Kadınları Evlilik Vaadiyle Kandırıp Fuhuşa Zorlayan Çete Çökertildi

Adana’da, kadınları evlilik vaadi ile kandırarak fuhuşa zorladıkları ihbar edilen çeteye yönelik operasyonda 3'ü kadın...

Adana’da, kadınları evlilik vaadi ile kandırarak fuhuşa zorladıkları ihbar edilen çeteye yönelik operasyonda 3'ü kadın 11 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, örgüt lideri konumundaki Mustafa K. evlilik vaadi ile kandırdığı kadınları H.K., M.D., C.D., Ö.E., G.A., M.Y., S.U., A.,K., F.B., O.K ile birlikte zorla fuhuşa sürükledi. Çete üyelerinin 1’i yaşı küçük 2 yabancı uyruklu kadının da aralarında bulunduğu toplam 9 kişiye zorla fuhuş yaptırdığı tespit edildi. 3’ü kadın 11 kişilik çetenin, ağına düşürdüğü kadınları, sipariş usulü Adana'nın yanı sıra Mersin, ve Antalya illerine pazarladıkları öğrenildi.

Reklam
Reklam

Fuhuş çetesi, ihbar üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 7 ayrı adrese yaptığı operasyon sonucu çökeltildi. Operasyon kapsamında örgüt mensuplarının kaldığı evlerde yapılan aramada bir av tüfeği, bir silah, sahte kimlik ve ehliyet ele geçirildi. Zanlılar, Emniyet Müdürlüğü’nde alınan ifadelerinin ardından “Fuhuş amaçlı suç örgütü kurmak, yönetmek, fuhuş amaçlı insan ticareti yapmak, fuhuş için yer ve imkan sağlamak” suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: