Kadınları vücudundan anlayın

Erkekler bu haber sizler için. İşte onun vücudunun size neler anlattığına dair yararlı olabilecek birkaç anahtar...


Eğer eşiniz sizi gördüğünde uyarılıyorsa, gözbebekleri büyür. Bunun nedeni onu heyecanlandıran durumu daha iyi gözlemleyebilmek için bedeni böyle bir tepki verir. Beyin daha fazla ışık çekebilmek için irise böyle bir uyarı gönderir. Erkekler arasında yapılan bir araştırmada gözbebeği büyük kadınların daha çekici bulunduğu saptandı. Partnerinizin gözüne dikkat edin. Eğer büyümüşse tam hareket zamanı.

Reklam
Reklam

Kısa bir süre partnerinizin gözlerini seyredin. Eğer kirpiklerini normalden fazla kırpıyorsa yine kimyası değişmiştir. Araştırmalar doğun kontrol hapı kullanan kadınların diğerlerine göre dakikada daha fazla kırpıyor. Yani karşınızdaki kadın gözlerini fazlaca kırpıyorsa hemen şunu uygulayın: En sert bakışlarınızı partnerinizin üstüne doğrultun. Doğum kontrolü yapan kadınlar vahşi görünümlü ve güçlü erkeklerden çok etkilenir.


Koku algısının en güçlü olduğu saatler sabah saatleridir. Dilerinizi fırçalamanın en işe yarayacağı saatler bu saatler olabilir. Ayrıca bu saatlerde her türlü mutfak marifetlerinizi swergileyin. Hazırlayacağınız dört dörtlük bir kahvaltı özellikle güzel kokulu yiyeceklerle hazırlanmış kahvaltı, partnerinizin vajinasına kan akışını hızlandırır. İlginç bir sabah yaşayabilirsiniz...


Partnerinizin göğüslerine yumuşak dokunuşlar gerçekleştirin. Kan dolaşımını hızlandıracaktır. Aynı zamanda göğüslerinin de dikleşmesine neden olur. Ön sevişmedeki hızınız ikiye katlanabilir.


Partnerinizin parmaklarına dikkat edin. Herhangi bir tedirginlik veya depresyon halinde eşiniz tırnaklarını yemek isteyebilir. Eğer böyle birumla karşılaşırsanız sakın onu durdurmayın. Bu onu daha derin bir depresyona sokabilir.

Reklam
Reklam

Eğer partnerinizin elleri normalden üç kat soğuksa stres seviyesi artmıştır. Kadınların vücutları erkeklere göre daha geç soğur. Eğer gerçekten elleri buz gibi olduysa bu onun aşırı stres altında olduğunu gösterir. Bunu hissederseniz hemen kollarınızı beline dolayın. Bu hareket iyi gelecektir.