Kadir-Der okul müdürleriyle buluştu

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde Kadirli Eğitim Gönüllüleri Derneği(Kadir-Der) okul müdürleriyle yemekte bir araya geldi. Programa Kaymakam...

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde Kadirli Eğitim Gönüllüleri Derneği(Kadir-Der) okul müdürleriyle yemekte bir araya geldi.

Programa Kaymakam Necip Çakmak,İl Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç,ilçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Canbolat, Aktif A.Ş Genel Müdürü Ali Turhal ve okul müdürleri katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Kaymakam Çakmak,eskiden dedesinin kendisine siyer okuduğunu söyledi. Çakmak, “3 bin yıllık bir Türk geçmişimiz olmasına rağmen daha bir edebiyatçımız Nobel ödülü aldı. Pakistan’ın Nobel ödülü sayısı bizden fazla. Eskiye göre dedelerimizin bizlere yaptığını şuan ki eğitim ve öğretimde de uygulanması lazım. Benim açımdan STK’lar çok önemli. Derneklerde görev alanlar gönüllü olduğundan gönüllülük esası eğitim ve öğretimde şarttır. O nedenle STK’lara yardımcı olmak benim için bir borçtur.” dedi.

Reklam
Reklam

İl Milli Eğitim müdürü Kadir Kılıç ise “Alçak kelimesi hangi cümlenin başına koyarsan koy kötü anlam içerir sadece gönüllü kelimesinin başına koyarsan iyi anlam içerir.O yüzden Kadir-Der gönüllü olarak eğitime gönül vermiş kişilerden oluştuğu için onlara faaliyetlerinden dolayı teşekkür eder başarılar dilerim." diye konuştu.

Kadir-Der gibi STK ların öneminden bahseden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Canpolat, Kadir-Der in düzenlediği yemekte tüm okul müdürlerini bir araya getirip kaynaştırdığını ifade ederek dernek üyelerini tebrik etti.

Yemeğin amacının okul müdürleriyle bir araya gelmek ve kaynaşmak olduğunu söyleyen Kadir-Der başkanı Osman Ziyan yaptığı konuşmada “Dernek olarak amacımız Kadirli de eğitim adına olumlu şeyler yapmak ve çıtayı yükseltmek.Bu gün ki davetimizi kırmayarak buraya gelen tüm müdürlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi

Program sonunda eğitime verdikleri katkılardan dolayı Kaymakam Çakmak’a,İl Milli Eğitim Müdürü Kılıç’a ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Canpolat’a çiçek takdim edildi. Yemek sonunda ise okul müdürlerine hediye verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: