Kadir Gecesi

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, "Kandiller dünyevi meşguliyetlerden sıyrılıp insanların yaradılış gayesini düşünmesi için son derece değerli fırsatlar" dedi.

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, "Kandiller dünyevi meşguliyetlerden sıyrılıp insanların yaradılış gayesini düşünmesi için son derece değerli fırsatlar" dedi.

Vali Şahin, Kadir Gecesi dolayısıyla yayımladığı mesajında, pek çok manevi değeri bünyesinde barındıran ramazan ayının sonuna yaklaşıldığını belirtti.

Kadir Gecesi'nin bin aydan daha hayırlı olduğunu, bu geceye ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamakta olduklarını ifade eden Şahin, şunları kaydetti:

"Bu mübarek gecede, ruhumuzu karartan kötü duygu ve düşünceleri kalplerimizden atarak, nefretin kötü arzularını frenleyelim. Gönül dünyamızı bulandıran haset, kin, düşmanlık gibi kötü duygulardan temizleyelim. Kandiller dünyevi meşguliyetlerden sıyrılıp insanların yaradılış gayesini düşünmesi için son derece değerli fırsatlar. Tüm insanları engin düşünmeye ve değerlendirmeye yönlendiren bu gecenin hepimizi birlik, beraberlik, bolluk, bereket, kazanç, yardımlaşma, paylaşma, dua, ziyaret, itibar, inanç, barış, mutluluk ikliminde birleştirmesini ve daha güzel bir geleceğe kapılar açmasını temenni ediyoruz. Bu duygularla tüm hemşehrilerimin Kadir Gecesi'ni kutluyor, bu gecenin ülkemize, İslam alemine ve bütün insanlığa iyilik, güzellik ve hayır getirmesini diliyorum"

Reklam
Reklam

Muhabir: Gültekin Yetgin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz