Kadir Gecesi

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Kadir Gecesi'nin bin aydan daha hayırlı kabul edildiğini belirterek, "Böylesine mübarek bir geceye

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Kadir Gecesi'nin bin aydan daha hayırlı kabul edildiğini belirterek, "Böylesine mübarek bir geceye ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz" ifadesini kullandı.

Aldırmaz, Kadir Gecesi dolayısıyla yayınladığı mesajında, insanlığın kurtuluş rehberi olan Kur'an-ı Kerim'in Kadir Gecesi nazil olmaya başladığını, rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan'ın son günlerine yaklaşırken bu manevi ortam içerisinde Kadir Gecesi'ne ulaşmanın sevinci içerisinde olduklarını vurguladı.

Reklam
Reklam

Dinimizce mübarek kabul edilen gecelerden biri olan Kadir Gecesi'nin Ramazan'ın 27. günü idrak edildiğini hatırlatan Aldırmaz, şunları kaydetti:

"Kadir Gecesi, içinde Kadir Gecesi olmayan bin aydan daha hayırlı bir gecedir. Milletimizin ve İslam Alemi'nin birçok sıkıntıyla baş etmeye çalıştığı bu dönemde Cenab-ı Allah bizleri bu mübarek gecenin feyiz ve bereketinden mahrum bırakmasın. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam Alemi'nin Kadir Gecesi'ni kutluyor, bu gecede yapılan duaların insanlığın barış, huzur ve mutluluğuna vesile olmasını diliyorum."

Muhabir: Aykut Ünlüpınar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz