Kadir Gecesi

Muğla Müftüsü Hasan Başiş, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Muğla Müftüsü Hasan Başiş, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Müftü Başiş mesajında, Kadir Gecesi'ni diğer bütün zaman dilimlerinden üstün kılan özelliğin, bütün insanlık için hidayet rehberi olan Kuran-ı Kerim'in bu gecede indirilmeye başlanmış olmasıyla ilgili olduğunu belirtti.

Mükafatların sınırsız olarak verildiği Kadir Gecesi'nin gaflet içinde geçirilmiş günleri sorgulama, unutarak ve bilmeyerek işlenen hatalara tövbe etme günü olduğuna işaret eden Başiş, bu gecenin yüce yaratıcının sonsuz rahmet ve mağfiretini umarak yenileme, sevgi ve bağışlamanın herkesi kucaklaması için yeni adımlar atma zamanı olduğunu dile getirdi.

Reklam
Reklam

Başiş, tüm İslam aleminin ve aziz milletin Kadir Gecesi'ni en güzel dilek ve duygularla tebrik ettiğini belirterek, bu gecede duaların kabul edilmesini ve tüm İslam dünyasının içinden geçmekte olduğu zorlu süreçten bir an önce kurtulmasını diledi.

Muhabir: Utku Uçrak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz