Kadir Gecesi

Saadet Partisi Rize İl Başkanı Hasan Uzun, Kadir Gecesi'nin Cenab-ı Allah tarafından Müslümanlara sunulmuş bir fırsat olduğunu bildirdi.

Saadet Partisi Rize İl Başkanı Hasan Uzun, Kadir Gecesi'nin Cenab-ı Allah tarafından Müslümanlara sunulmuş bir fırsat olduğunu bildirdi.

Uzun, Kadir Gecesi dolayısıyla yayımladığı mesajda, Kuran-ı Kerim'in insanlığın kurtuluş rehberi olduğunu belirtti.

Kadir Gecesi'nin en iyi şekilde değerlendirmesi gerektiğini ifade eden Uzun, şunları kaydetti:

"Bu gece ülkemizin birlik ve dirliği için dua edelim. Milletimizi kardeş kavgasına sürüklemek isteyen karanlık mihrakların oyununu bozmak için dua edelim. Maalesef nerede bir zulüm, nerede bir gözyaşı varsa, bakıyoruz orası bir İslam coğrafyası. Tüm bunlar gösteriyor ki Müslüman'ın, Müslüman'dan başka dostu yoktur. Bu yüzden bütün İslam ülkeleri güçlerini birleştirmeli, İslam Birliği'ni kurmalıdır. Bu temenni ile milletimizin ve tüm İslam aleminin Kadir Gecesi'ni kutluyor, bu mübarek gecenin huzur ve barış dolu bir dünyaya vesile olmasını diliyorum"

Reklam
Reklam

Muhabir: Serhat Çağdaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: