Kadir Gecesi-Borçka Kaymakamı Kızıltoprak: "Bu Güzel Gecemizi En Güzel Şekilde Değerlendirmeyi Yüce Allah'tan Diliyorum"

Borçka Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Kadir Gecesi'ni en güzel şekilde değerlendirmeyi Yüce Allah'tan dilediğini bildirdi.

Borçka Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Kadir Gecesi'ni en güzel şekilde değerlendirmeyi Yüce Allah'tan dilediğini bildirdi.

Kızıltoprak, Kadir Gecesi dolayısıyla yayımladığı mesajda, rahmet, mağfiret ve kurtuluş ayı olan mübarek Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, bu manevi atmosferi bin aydan daha hayırlı yapan Kadir Gecesi'ne ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Ramazanla birlikte zenginleşen ve Kadir Gecesi'nde artan manevi güzelliklerimizin sevgi, merhamet ve yardımlaşma duygularımızın çoğaldığı, toplumsal huzurun kuvvetlenerek tüm hayatımız boyunca devam etmesi en kalbi hedeflerimizdir. Bu vesile ile bu güzel gecemizi en güzel şekilde değerlendirmeyi Yüce Allah'tan diliyorum. Kuran-ı Kerim'in indirildiği ve bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nin tün Borçka halkına ve İslam alemine hayırlara vesile olmasını dilerim."

Reklam
Reklam

Muhabir: Bülent Atasert

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: