Kadir Gecesinde Akhisar'daki Camiler Doldu Taştı

Kur'an-ı Kerim'de, bin aydan hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi dolayısıyla Akhisar'da camiler doldu taştı.Akhisar ilçe...

Kur'an-ı Kerim'de, bin aydan hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi dolayısıyla Akhisar'da camiler doldu taştı.

Akhisar ilçe müftüsü Ramazan Orhanlı, "Zamanlar ve mekanlar, içinde yaşanan büyük hadiselerle değer kazanırlar. İşte Kadir Gecesi, bize Kur'anımızı getirdiği için değerlidir" dedi.

Binlerce Akhisarlı, camide yer bulabilmek için erken saatlerden itibaren yola çıktı. Caminin içerisinde yer bulamayan çok sayıda vatandaş ise, namazlarını avlu ve sokaklarda kıldı. Teravih namazının ardından program mevlit ve Kuran'ı Kerim okunması, ilahiler söylenmesi ile devam etti.

Reklam
Reklam

Geceyi ibadet ve dua ile geçiren vatandaşlara Akhisar Belediyesinin organize ettiği etli pilav ve ayran, simit poğaça, şerbet ve hayırsever vatandaşlar tarafından lokum ve mevlit şekeri ikram edildi. Gece sonunda ise Yeni Gülruh Camisi, Paşa Camisi, Ulu Cami, Aynalı Cami ve Şeyh İsa camilerinde sakal-ı şerif ziyarete açıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz