Kadir Gecesi'ne Doğru

EDİRNE (AA) - Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Alpaslan Cankaloğlu, Kadir Gecesi dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

EDİRNE - Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Alpaslan Cankaloğlu, Kadir Gecesi dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Cankaloğlu, mesajında, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nde insanların ruhlarını karartan kötü duygu ve düşünceleri kalplerinden atması gerektiğini belirtti. Kadir Gecesi'nde insanlığın huzuru, sevgi ve kardeşliğin sağlanması ve devamı için dua edilmesi gerektiğini vurgulayan Cankaloğlu, şunları kaydetti: "Dünya insanlığı batı felsefesinin kin, kavga, uyuşturucu ağlarına takıldı. Bu sebeple dünyada savaşlar ve acılar bitmiyor. Bu vesileyle içerisinde yaşadığımız sıkıntılı, karanlık, gözyaşı ve hüzünle dolu günlerin sona ermesini temenni ediyor, başta Mısır, Suriye, Irak, Filistin, Lübnan, Çeçenistan, Karabağ, Doğu Türkistan, Kerkük, Arakan olmak üzere dünyanın birçok yerinde soydaşlarımıza ve Müslüman kardeşlerimize uygulanan zulmün son bulmasını Cenab-ı Allah'tan diliyoruz. Türk milletinin, yurt dışında yaşayan vatandaş ve soydaşlarımızın ve İslam aleminin Kadir Gecesi'ni tebrik ederek, bu müstesna gecede yapacağımız dua ve yakarışların bütün insanlığa sevgi, barış ve huzur getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: